Salgs- og leveringsbetingelser

1. Generelt
Inden du handler hos Cowboyland-online.dk opfordres du til nøje at gennemlæse vores betingelser.

Ud over vores specifikke betingelser gælder købelovens almindelige regler for køb hos forretninger, herunder købelovens reklamationsfrist på 24 måneder for skjulte fejl og mangler.

 

2. Forudsætninger
Du kan kun handle hos Cowboyland-online.dk, hvis du opfylder følgende betingelser.

1. Du skal ved at klikke på "accepter"-boxen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vore

betingelser, og at du er indforstået hermed.

 

3. Bestilling af varer
For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos Cowboyland-online.dk beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse, betalingskort og betalingskortnummer (med udløbsdato). Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke, blive anvendt til andet formål.

Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

 

Forud for afgivelse af bestilling vil du på Cowboyland-online.dk se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger).

 

Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en ordrebekræftelse, som du anbefales at printe ud og opbevare som dokumentation for bestillingen.

 

4. Levering

Udbringning varetages af Post Danmark.

Forventet leveringstid på din ordre 1-3 dage. Ved problemer med ordre kontaktes kunden pr. mail angående en ny ordredato.

Der kan ved enkelte varer være ekstra leveringstid i tilfælde af at vi er løbet tør for denne i vores butik. Derfor kan der i enkelte tilfælde gå et par ekstra dage før varen vil blive sendt.

 

Pris for udbringning:
Pris for fragt og eks. gebyr, kr. 35,-.
Vi sender kun ordre som er til levering i Danmark.

 

Afhentning i butikken:
Kunden kan selv afhente ordren/billeterne i butikken, Nibevej 7, 9200 Aalborg SV

Returkørsel, herunder med varer til ombytning: Samme pris som for levering.
Restordre og forsendelse af ombyttede varer: Opfattes som en ny levering med særskilt betaling ifølge leveringsbetingelserne.

 

Uanbringelighed:
I tilfælde af ingen hjemme eller andre uanbringelighedsårsager tilbageleveres varerne til forretningerne. Ved returnering af varerne til kunden betaler kunden som for ny levering.

 

Modtagelse af varer
Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Eventuelle skader under transport dækkes af Cowboyland-online.dk. Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/ skade på de leverede varer, skal du straks eller inden 14 dage fra leveringen kontakte Cowboyland-online.dk.

 

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:
- Ordrenummer
- Navn
- Telefonnummer eller e-mail adresse

 

Hvis du har modtaget en forkert eller beskadiget vare, vil dine forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering blive dækket af Cowboyland-online.dk. Du vil modtage anvisninger om tilbagelevering m.v. ved at kontakte Cowboyland-online.dk via e-mail

 

5. Betaling
Betaling for varer bestilt på Cowboyland-online.dk kan ske ved brug af betalingskort. 

 

Fakturabeløbet bliver automatisk trukket på din konto/kreditkort på leveringsdagen.

 

Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v. eller såfremt du udnytter din fortrydelsesret, jfr. punkt 7 nedenfor, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive overført til din konto (ved returnering skal der påføres konto nr. samt reg. nr. ), når vi har modtaget dine returvarer.

 

6. Sikkerhed ved betalinger
I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi, secure socket layer (SSL). Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til PBS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

 

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, medmindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

 

7. Fortrydelsesret/reklamation

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
A) Har modtaget din vare
B) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Meddelelsen skal gives på mail på info@cowboy-land.dk eller på telefon 98 18 53 00. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Efter at du har informeret os omkring returneringen har du som kunde 14 dage at sende varen retur i. 
 

Returnering af brugte varer,

 

Ifølge nye regler for returnering af købte varer på nettet, kan du nu også returnere en vare der har været brugt.

Dette skal gøres indenfor 14 dage fra modtagelse af din ordre.

 

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage HELE købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Udgifter til returnering af ordre er for egen regning. 

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

2 års reklamationsret

Som kunde har du 2 års reklamationsret på dine bestilte varer hvis din bestilte varer kræver reparation eller lignende. Som forbruger er det dog dig som kunde, der skal bevise, at varen har haft en mangel på leverings-tidspunktet. 

 

8. Ansvar
Cowboyland-online.dk kan ikke garantere, at web-stedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Cowboyland-online.dk kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. Cowboyland-online.dk kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller EDB-vira, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads.

 

9. Henvendelser
Alle henvendelser om køb, kan rettes til Cowboyland-online.dk, der også kan give råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over e-shoppen. Cowboyland-online.dk kan kontaktes på følgende e-mail adresse:

 

Info@cowboy-land.dk


Cowboyland

Nibevej 7 
9200 Aalborg SV 
Tlf.: 98 185 300
CVR: 35829989