Cowboyland - DIN TØJMAND & MAINSTREET

Vi lægger vægt på personlig kundebetjening, således at kunden føler sig godt behandlet, når de igen forlader butikkerne.

 

Cowboyland

Nibevej 7

9200 Aalborg SV

Tlf. 98 18 53 00 / MOBIL: 93885300

 

 

Åbningstider:  

 

Mandag 10 - 18
Tirsdag 10 - 18
Onsdag 10 - 18
Torsdag 10 - 19
Fredag 10 - 19
Lørdag

10 - 16                                                 

Søndag

10 - 16                                                 

 

 

Cowboyland-online.dk er en ny internet butik drevet af Cowboyland Aalborg. Cowboyland er både en fysisk butik og en butik på internettet. Vi er yderst kvalitetsbevidste, hvilket afspejles i følgende kvalitetsspørgsmål, som hele tiden evalueres:

Produktkvalitet.

Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet, som du har absolut tillid til. Det betyder, at vi kun lagerfører et udvalg af kendte kvalitetsprodukter.

Servicekvalitet.

Når som helst du har brug for at komme i kontakt med Cowboyland-online.dk, vil du opleve et højt serviceniveau såvel som den integritet, med hvilken vi behandler dine behov. Vi yder den service, du ville forvente fra en professionel og pålidelig forretningspartner.

Leveringskvalitet.

For os er pålidelighed og hastighed vigtigt. Du vil derfor altid modtage det, du har bestilt, inden for den forventede leveringstid, af den kvalitet du har krav på, og uden at det koster dig mere, end det ville gøre i en fysisk butik.

 

Da vi dog også har en fysisk butik kan nogle størrelser løbende blive udsolgt - vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Hvis udsolgt i butikken, vil vi gøre alt for at skaffe varen hjem hvis dette er en mulighed.

 

Betalingskvalitet.

Den økonomiske implikation ved indkøb på vores website vil være gennemskuelig, så du ikke kommer ud for ekstra udgifter ved levering. Ydermere vil vi gøre vores bedste for at gøre de økonomiske transaktioner så nemme og sikre som muligt. Med dette for øje anvender Cowboyland-online.dk den seneste Internet-teknologi, både hvad angår sikkerhed ved betaling og de funktioner, der er nødvendige for at afgive en ordre.

Vi håber, at du bliver fuldt ud tilfreds med at handle hos Cowboyland-online.dk og byder dig hjerteligt velkommen.

Returvarer.

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb hos Cowboyland-online.dk, bedes du straks kontakte os på adressen info@cowboy-land.dk og forklare nærmere. Vi vil naturligvis kompensere for eventuelle tab, du har lidt - enten ved at levere et nyt produkt eller ved at refundere det fulde beløb. Returadressen og detaljerne vedrørende den enkle procedure sendes sammen med ordren.