Bosswik Smalt Automatisk Bælte Sort

500,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dag(e)
  • Automatisk Bælte
  • Sort

Smalt automatisk bælte med auto-luk spænde.

En enkelt stikning følger hele remmen, samme sted som detaljen på spændet.

Nikkelfri spænde monteret med clips.

Produceret i Danmark.

Dessin nr. 6752

Anbefalet
Beskrivelse

Smalt automatisk bælte

Med dette smalt automatisk bælte er det muligt, at lave en 100 % trinløs indstilling af bæltet p.g.a. spændets auto-luk funktion.

Ligesom de populære clickbælter, kan dette bælte indstilles ganske let uden brug af huller i remmen. Fordelen ved dette bælte er, at remmen er lavet af ét lag kraftigt italiensk læder. Hvor clickbælter clicker sig fast i en plastik skinne på bagsiden, bruger dette bælte selve den kraftige læderrem, til at hægte sig fast. På den måde kan dette bælte indstilles endnu mere præcist.

Remmen er lavet af ét kraftigt lag narvlæder, som er oversiden af koens hud, hvor hårene har siddet. Det er den lækreste og mest slidstærke del af læderet. Læderet er vegetabilsk garvet i Italien – en gammel traditionsrig proces der udvinder garveekstrakter fra naturlige ting som mos, kastanjer og bark fremfor kemi og tungmetaller.

En enkelt stikning følger remmen hele vejen i forlængelse af metaldetaljen placeret samme sted på auto-luk spændet. Som alle andre Bosswik bælter er spændet nikkelfrit ift. EU’s grænseværdi for nikkelafsmitning.

Bæltet er produceret i kombination af håndarbejde og maskiner i vores danske produktion på Fyn.

Andre købte også